Imatge: Agenda 2030 Ajuntament de Barcelona

La nova solució tecnològica bus4.me ha rebut el premi Agenda 2030 de Barcelona a la millor contribució als ODS realitzada en una PIME. L’Ajuntament de Barcelona atorga aquests premis per reconèixer i difondre iniciatives innovadores amb un impacte mesurable en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a la ciutat.

Aquest guardó reconeix l’impacte directe en els ODS de bus4.me, l’innovador sistema de transport sensible a la demanda que ofereix una mobilitat sostenible als municipis, facilitant també l’autonomia i l’accessibilitat per a tothom. Carme Pros, CEO del GrupTG DX, ha sigut l’encarregada de recollir el premi a l’acte celebrat el dimarts 29 de novembre a l’Auditori de Barcelona Activa. Pros ha agraït el premi al jurat i als treballadors i treballadores que han fet possible tirar endavant el projecte de bus4.me. Així mateix, ha assegurat que “bus4.me és la solució de les administracions i empreses compromeses amb el medi ambient i interessades en oferir una mobilitat més sostenible”. I és que bus4.me ja s’ha implementat amb èxit a les línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya, aconseguint una mobilitat més sostenible i eficient.