Durant els dies 17 i 18 d’abril, bus4.me, el sistema de transport a la demanda, va estar present a la fira MUBIL Mobility Expo, que va tenir lloc al recinte firal FICOBA d’Irun, País Basc. Aquest esdeveniment, reconegut com a punt de trobada professional al sud d’Europa de l’ecosistema de la mobilitat sostenible, va ser l’escenari perfecte per destacar el compromís de Bus4.me amb una mobilitat més eficient i sostenible.

Daniel García i Tarrazona, Product Manager de Bus4.me, va participar activament a la taula rodona titulada “Multimodalitat com a solució per reduir l’ús del cotxe privat”. La seva presència va ressaltar el compromís de Bus4.me a promoure solucions innovadores per fer front als desafiaments de mobilitat del segle XXI. “Per nosaltres, el present i el futur de la mobilitat sostenible són eixos fonamentals”, va comentar Daniel García i Tarrazona.

Bus4.me va estar present amb un estand propi durant la fira, on vam promoure activament el nostre sostenible sistema de transport a la demanda. Enfoquem els nostres esforços a ressaltar com Bus4.me pot ser la solució de mobilitat ideal per fer arribar el transport a zones rurals i allunyades de les ciutats, contribuint així a una mobilitat més inclusiva i accessible per a tothom.