L’equip de Bus4.me va viatjar a Londres per presentar Bus4.me gràcies a ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Van participar a la fira MOVE – Mobility Re-Imagined, celebrada al recinte ExCeL London de Londres, el saló de la mobilitat i les start-ups tecnològiques més important del món, els dies 19 i 20 de juny.

MOVE és l’esdeveniment definitiu per entendre com evoluciona l’ecosistema de la mobilitat per fer front a l’emergència climàtica i com s’estan aplicant nous models de negoci i tecnologia per millorar la sostenibilitat, reduir les emissions i la congestió del trànsit a les ciutats.

Estem emocionats d´haver participat en aquest esdeveniment de talla mundial i de compartir les nostres innovacions en mobilitat sostenible. Continuem compromesos a transformar el futur del transport!