• L’espai Àgora de la Generalitat de Catalunya a l’Smart City Expo World Congress ha acollit la presentació de bus4.me, la solució tecnològica d’èxit que facilita a empreses, parcs industrials, operadors i administracions públiques la implantació i gestió del servei de transport a la demanda.
  • Actualment, bus4.me ja s’aplica en quatre línies del programa Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat a Catalunya, que l’apliquen per gestionar el transport a la demanda.

L’espai Àgora de la Generalitat de Catalunya a l’Smart City Expo World Congress 2021 va acollir aquest passat mes de novembre la presentació de bus4.me, la solució tecnològica totalment personalitzable creada amb la voluntat de facilitar a empreses, operadors de mobilitat, polígons industrials i administracions públiques la implantació i gestió del transport a la demanda. Durant la presentació, Daniel Garcia, CTO de bus4.me, va explicar el funcionament de la plataforma oberta i els avantatges d’adoptar el transport a la demanda, el sistema de mobilitat del futur. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat: té un recorregut i uns horaris establerts, però tan sols es presten si algú el reserva prèviament a través de la web o de l’aplicació que es posa a l’abast dels usuaris. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges, fet que fa guanyar rapidesa i eficiència en el desplaçament.

A través de bus4.me, les empreses, els polígons, els operadors o les administracions poden gestionar tot el seu servei de transport a la demanda: des de crear una aplicació i plataforma web pròpies fins a contractar una flota d’autobusos equipats amb totes les comoditats. Amb l’aplicació personalitzada de bus4.me, els usuaris poden comprar, reservar, controlar quants viatges els queden i rebre notificacions vinculades amb el servei des de qualsevol lloc i a qualsevol moment. Alhora, el programari bus4.me genera codis QR en comptes de bitllets en paper: és un sistema de mobilitat sostenible. El treballador tan sols l’ha d’ensenyar al conductor abans de pujar al bus.

bus4.me: la mobilitat del futur

La plataforma permet que les empreses, parcs industrials, operadors i administracions ofereixin una opció de transport sostenible, àgil i còmoda adaptada 100% a les necessitats de cada dia, fet que genera menys costos econòmics i per al medi ambient. Alhora, gràcies al programari de bus4.me, es pot tenir un control absolut del servei: a través d’un panell de dades intuïtiu i visual es pot analitzar la demanda del servei en cada moment. A més, la implantació del transport a la demanda amb bus4.me permet reduir l’estrès causat pel trànsit i les aglomeracions en hores punta, a l’hora que promociona una mobilitat sostenible. Això repercuteix, per exemple, en la qualitat de vida de la plantilla, en el seu rendiment i en l’ambient laboral que s’hi respira.

Més enllà d’oferir el programari per gestionar el servei, bus4.me tambéposaa la disposició de les empreses una flota d’autobusos totalment adaptada a les teves necessitats i equipada amb totes les comoditats: Seients entapissats i reclinables, sistema de GPRS Tracking, sistema ABS, amplitud i comoditat, connexió Wi-fi, televisors, climatització, vehicles adaptats i amb kit de primers auxilis. Actualment, bus4.me ja ofereix els seus serveis a 4 línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i a empreses de referència del sector de la mobilitat i el transport.