Durant els dies 27 i 28 d’abril del 2022, bus4.me ha estat present a la fira industrial Go Mobility by Mubil a Ficoba d’Irun. Més de 100 empreses i agents de la nova mobilitat sostenible han exposat les últimes novetats del mercat a la tercera edició de la fira. Organitzada per Mubil i sota el lema ‘Present i futur de la mobilitat sostenible’, amb el suport de la Diputació de Gipuzkoa, el Govern Basc i l’Ens Basc de l’Energia, es tracta de la fira més important que se celebra al sud d’Europa de l’ecosistema de la mobilitat sostenible.

A l’acte d’obertura han participat el diputat general de Gipuzkoa, Markel Olano; la consellera de Desenvolupament Econòmic, Sostenibilitat i Medi Ambient del Govern Basc, Arantxa Tapia; el president de la Fundació Mubil i el diputat d’Economia, Turisme i Medi Rural, Jabier Larrañaga; el viceconseller d’Indústria del Govern Basc, Mikel Amundarain; i la directora de Mubil, Ane Insausti. La ponència d’obertura de la fira la va oferir la directora general de l’EIT Urban Mobility, Maria Tsavachidis.

Durant aquests dos dies s’ha pogut explicar com la implantació i la gestió del transport a la demanda amb bus4.me, pot ajudar a aconseguir una mobilitat més neta, ràpida i eficient. D’aquesta manera s’ha exposat el cas d’èxit d’ElMeuBus DX al Polígon Industrial de Les Comes d’Igualada, implementat amb el sistema de transport a la demanda de bus4.me