• El guardó, que atorga anualment la revista MobiliCat, reconeix la innovadora solució tecnològica d’implementació i gestió del servei de transport a la demanda com una eina clau per caminar cap a una mobilitat compartida més neta i sostenible.
  • Carme Pros, CEO de bus4.me i del GrupTG DX, ha recollit el premi de mans de Marc Sanglas, Director General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, durant la Jornada Catalana de Mobilitat 2022 al recinte firal de Reus.

La innovadora solució tecnològica bus4.me ha estat distingida amb el Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible als Premis Mobilicat 2022, que s’han lliurat al recinte firal de Reus en el marc de les jornades Catalanes de la Mobilitat i organitzades per l’AMTU. El guardó, que cada any atorga la revista MobiliCat, reconeix així els beneficis mediambientals que comporta l’ús de bus4.me, el sistema dissenyat per facilitar la implantació i gestió del servei de transport a la demanda, un innovador concepte de mobilitat intel·ligent ideal per a empreses, polígons industrials, operadors i administracions que permet guanyar eficiència, flexibilitat i seguretat en els desplaçaments en autobús.

El guardó l’ha recollit Carme Pros, CEO de bus4.me i del GrupTG DX, de mans de Marc Sanglas, Director General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya. Durant el seu parlament, Pros ha volgut agrair el premi a l’organització i ha destacat que, serveis com el de bus4.me, poden tenir un paper molt rellevant a l’hora de caminar cap a una mobilitat més neta i sostenible. Els Premis MobiliCat s’organitzen amb l’objectiu de reconèixer la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures, fan a Catalunya.

El jurat del premi ha estat format per Aurora Carbonell, presidenta de l’AMTU i editora de la revista MobiliCat; Isidre Gavín, secretari de Territori i Mobilitat; Pere Torres, director general de l’ATM de Barcelona; Maite Pérez, cap del servei de mobilitat de l’AMB; Ramon Sagalés, vicepresident de la FECAV; Oriol Juncadella, director d’FGC Operadora; Pere Macias, coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya; Dolors Clavell, vicepresidenta de la PTP: Oriol Altisench, degà del Col·legi Camins, Canals i Ports; Xavier Font, degà del Col·legi Enginyers Tècnics (CETOP); Vicenç Aguilera, president de la comissió de Mobilitat del Col·legi d’Enginyers Industrials (COEIC); Josep Nadal, director del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC) i José Manuel Barrios, president de la Societat de Tècnics Automoció (STA).