• Les persones assistents a la jornada, organitzada per l’Associació Industrial Olesa (ASINOL) i celebrada el 22 de juny de 2022 a la Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat, van poder conèixer de primera mà els beneficis que té l’ús de bus4.me i del transport a la demanda en la millora de la mobilitat als polígons industrials.

El passat 22 de juny de 2022, la jornada ‘Reptes de mobilitat als polígons industrials’ organitzada per l’Associació Industrial Olesa (ASINOL) va acollir la presentació de bus4.me, la solució tecnològica totalment personalitzable creada amb la voluntat de facilitar a empreses, operadors de mobilitat, polígons industrials i administracions públiques la implantació i gestió del transport a la demanda. La presentació va anar a càrrec de Daniel Garcia i Tarrazona, product manager de bus4.me, que va destacar els avantatges que té la implantació del transport a la demanda i del sistema de bus4.me a l’hora de millorar la mobilitat als polígons industrials.

L’acte també va comptar amb l’explicació del cas d’èxit del servei ElMeuBus DX, que uneix amb una gran acollida el Polígon Les Comes d’Igualada amb Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí i Igualada mitjançant el programari de bus4.me i el sistema de transport a la demanda. En aquest cas, la ponència va anar a càrrec de Marc Bisbal, de MasatsTG DX, l’empresa del GrupTG DX que opera les dues línies del servei: la TAD 1 i TAD 2.

La jornada va comptar amb la presència de Miquel Riera, alcalde d’Olesa de Montserrat; Miquel Vives, regidor de Mobilitat d’Igualada i vicepresident de l’AMTU; Sílvia Solanellas, directora Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC); Ramon Talamàs, president de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa i Carme Pros, CEO del GrupTG DX i secretària d’ASINOL.