Bus4.me estarà present a l’estand E524 de la fira Eco Mobility Expo World Congress que se celebrarà a València del 21 al 23 de març.

L’Eco Mobility Expo World Congress és el congrés més rellevant i influent del món sobre el futur de la mobilitat, a través de la sostenibilitat i la tecnologia, on poder descobrir les darreres innovacions i solucions que estan impulsant la seva transformació amb solucions per al sector de l’automoció , la mobilitat urbana, solucions digitals i tecnològiques, l’hidrogen, les bateries i els sistemes de càrrega, la micro mobilitat, els camions i la logística, la mobilitat naval, la mobilitat aèria, les infraestructures de transport, la mobilitat ferroviària, l’autobús i les productores d’energies.

Es presentarà el projecte de bus4.me a diferents empreses, operadors i administracions d’arreu del món que puguin estar interessades en implementar aquest nou sistema de transport a la demanda.

bus4.me és una solució tecnològica dissenyada per facilitar la implantació i gestió de l’innovador servei de transport a la demanda. Pretén oferir a operadors, administracions, empreses i polígons industrials una nova manera de moure’s de forma eficient, còmoda, segura i sostenible.