Bus4.me ha estat reconeguda com a finalista en els premis del Eco Mobility Expo World Congress que se celebrarà a València del 21 al 23 de març. L’innovador sistema de transport a la demanda és finalista a la millor solució de mobilitat sostenible pública.

Aquest premi pretén reconèixer la millor solució de mobilitat pública implantada en una ciutat. Els nous mètodes de transport, les noves alternatives de MaaS, les solucions per a millorar el transport públic i els centres de mobilitat són alguns exemples de projectes o solucions de mobilitat que potencialment podrien aplicar-se.

Els eMobility Innovation Awards 2023 són premis anuals destinats a reconèixer a les empreses, organitzacions i professionals que han fet contribucions notables al camp de la mobilitat sostenible. Aquests premis estan dissenyats per a reconèixer a les empreses i organitzacions líders en la indústria que treballen per un futur de mobilitat més verda, més net i més segur.