Del 4 al 7 de juny, bus4me participarà amb un estand (7E286) a la fira UITP Global Public Transport Summit 2023, que se celebrarà a la Fira de Barcelona.

La UITP Global Public Transport Summit és l’esdeveniment més gran del món dedicat a la mobilitat sostenible que reuneix tots els modes de transport, autoritats i operadors del sector, així com expositors.

L’experiència immersiva de quatre dies combina un programa divers de sessions de congressos de classe mundial i una exposició excepcional plena de les últimes innovacions, solucions i productes. Sota el lema “Llum brillant de la ciutat”, accedeix a un ampli ventall de sessions temàtiques , coneixements i oportunitats de networking.

Es presentarà el projecte de bus4.me a diferents empreses, operadors i administracions d’arreu del món que puguin estar interessades en implementar el nou sistema de transport a la demanda.

bus4.me és una solució tecnològica dissenyada per facilitar la implantació i gestió de l’innovador servei de transport a la demanda. Pretén oferir a operadors, administracions, empreses i polígons industrials una nova manera de moure’s de forma eficient, còmoda, segura i sostenible.