Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia, Product Manager de bus4.me, han viatjat a Lisboa on han participat a la fira Intelligent Transport System (ITS) European Congress de Lisboa, cel·lebrat al Centre de Congresos de la mateixa ciutat, l’esdeveniment més gran centrat en mobilitat intel·ligent i digitalització del transport.

Al congrés, que se celebrarà del 22 al 24 de maig, Carme Pros i Daniel Garcia i Tarrazona presentaran el projecte de bus4.me a diferents empreses, operadors i administracions d’arreu d’Europa que puguin estar interessades en implementar aquest nou sistema de transport a la demanda. 

Més informació sobre bus4.me

bus4.me és un sistema ideal per obrir noves vies de negoci, amb línies enfocades a millorar la mobilitat col·lectiva en àrees amb baixa densitat de població. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat. Permet crear línies d’autobús amb recorreguts i horaris establerts, però que tan sols circulen si algú reserva el servei prèviament, a través d’una web o d’una l’aplicació. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges. Si no hi ha reserves en algunes parades, el trajecte s’escurça. Amb bus4.me, hi ha menys congestió a les hores punta, es redueix la contaminació atmosfèrica i acústica i es millora la comoditat dels desplaçaments.