Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, han visitat aquest dimecres 21 de juny del 2023 l’Smart Mobility Living Lab: London juntament amb una delegació de diferents empreses de Catalunya orientades a la mobilitat i automoció.

A l’Smart Mobility Living Lab: London, s’ha obert una finestra cap al futur del transport i la mobilitat. Durant aquest emocionant esdeveniment, vam poder tenir l’oportunitat de presenciar i explorar les innovadores solucions que estan transformant la manera com ens desplacem.

El Smart Mobility Living Lab: London és un ecosistema de proves i desenvolupament de tecnologies de mobilitat ubicat al cor de la capital britànica. Aquest laboratori d’avantguarda reuneix empreses líders al sector de la mobilitat, startups i experts en tecnologia per impulsar la recerca i la implementació de solucions de transport més intel·ligents i sostenibles.

Durant l´esdeveniment, es van presentar una àmplia gamma de tecnologies i conceptes futuristes. Des de vehicles elèctrics autònoms fins a sistemes de transport compartit de darrera generació. Els avenços en intel·ligència artificial i la connectivitat es van exhibir a tot arreu, deixant clar que el futur de la mobilitat està intrínsecament lligat a la tecnologia.