El sistema bus4.me ha estat premiat com a segon classificat a la millor empresa en compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat, en el marc del 12è Concurs d’iniciatives empresarials del Baix Llobregat Nord 2023.

Els premis, que busquen reconèixer les accions destinades a reduir la demanda energètica mitjançant tecnologies eficients, transició a energies renovables i implementació de sistemes de gestió energètica, han valorat el compromís de bus4.me amb la sostenibilitat i la seva contribució a un futur més ecològic.

Aquest reconeixement s’emmarca en el programa ‘Fem xarxa, Fem Empresa’, que busca destacar l’esforç emprenedor i empresarial al territori. Els guardons posen de manifest la importància de les iniciatives empresarials que treballen per millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat, contribuint a la lluita contra el canvi climàtic.

El sistema bus4.me és una iniciativa liderada pel GrupTG DX, que s’ha convertit en un referent en la seva àrea gràcies a la seva visió innovadora i al seu compromís amb la mobilitat sostenible. Mitjançant el desenvolupament de solucions tecnològiques avançades, bus4.me ha aconseguit millorar l’eficiència energètica i la gestió del transport públic, optimitzant rutes i horaris per reduir l’impacte ambiental. Amb aquest premi, bus4.me consolida la seva posició com a empresa compromesa amb la sostenibilitat i la eficiència energètica, i anima altres empreses a seguir el seu exemple en la lluita per un futur més net i respectuós amb el medi ambient.