Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, van viatjar a Londres per presentar bus4.me, gràcies a ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Van participar en la fira MOVE – Mobility Re-Imagined celebrada al recinte ExCeL London de Londres, el saló de la mobilitat i les start-ups tecnològiques més important del món.

bus4.me és una solució tecnològica dissenyada per facilitar la implantació i gestió de l’innovador servei de transport a la demanda. Pretén oferir a operadors, administracions, empreses i polígons industrials una nova manera de moure’s de forma eficient, còmoda, segura i sostenible.

Al congrés, que es va celebrar del 21 al 22 de juny, Carme Pros i Daniel Garcia i Tarrazona van presentar el projecte de bus4.me a diferents empreses, operadors i administracions d’arreu del món que puguin estar interessades a implementar aquest nou sistema de transport a la demanda. Així mateix, també es va treballar amb potencials socis i clients locals, municipis i governs per implementar aquesta solució tecnològica.

MOVE és l’esdeveniment definitiu per entendre com està evolucionant l’ecosistema de la mobilitat per fer front a l’emergència climàtica i com està aplicant nous models de negoci i tecnologia per millorar la sostenibilitat i reduir les emissions i la congestió del trànsit a les ciutats.

bus4.me ja s’ha implementat amb èxit a Catalunya. Actualment s’utilitza en línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat a Catalunya com TGO DX o MasatsTG DX, que ja l’apliquen per gestionar el servei de transport a la demanda.