Membres de l’equip de Bus4.me han viatjat a Madrid per assistir a l’esdeveniment internacional més important al món de la mobilitat sostenible, el Global Mobility Call.

El Global Mobility Call és un esdeveniment de tres dies que va tenir lloc els dies 24, 25 i 26 d’octubre al prestigiós recinte d’IFEMA, a la ciutat de Madrid. Aquest esdeveniment anual és un punt de trobada essencial per a experts, innovadors i parts interessades a la mobilitat sostenible de persones i béns.

Amb la missió de connectar totes les indústries i actors clau, la Global Mobility Call cerca impulsar el futur de la mobilitat sostenible a tot el món. Durant aquests dies, els participants van tenir l’oportunitat d’explorar una àmplia gamma de solucions, des de vehicles elèctrics i híbrids fins a sistemes de transport públic intel·ligents i tecnologies d’avantguarda que estan transformant la manera com ens movem.

Més informació sobre bus4.me

bus4.me és un sistema ideal per obrir noves vies de negoci, amb línies enfocades a millorar la mobilitat col·lectiva en àrees amb baixa densitat de població. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat. Permet crear línies d’autobús amb recorreguts i horaris establerts, però que tan sols circulen si algú reserva el servei prèviament, a través d’una web o d’una l’aplicació. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges. Si no hi ha reserves en algunes parades, el trajecte s’escurça. Amb bus4.me, hi ha menys congestió a les hores punta, es redueix la contaminació atmosfèrica i acústica i es millora la comoditat dels desplaçaments.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *