El passat divendres 6 d’octubre, Bus4.me, empresa líder en solucions de mobilitat sostenible, va formalitzar un important conveni de col·laboració amb la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) amb l’objectiu de promoure el transport a la demanda als polígons industrials de Catalunya.

En representació de la UPIC, Silvia Solanellas, i com a CEO de Bus4.me, Carme Pros, van estampar les seves firmes en aquest acord que marca una fita en el desenvolupament industrial sostenible.

Aquesta aliança estratègica té com a propòsit principal millorar l’accessibilitat i la mobilitat a les zones industrials de Catalunya. Bus4.me aportarà la seva experiència en solucions de transport intel·ligent i sostenible, mentre que la UPIC aportarà el seu profund coneixement i experiència a l’àmbit industrial català. Aquest acord representa un pas endavant en l’impuls de la mobilitat sostenible i la promoció de pràctiques responsables als polígons industrials de Catalunya. Totes dues parts es comprometen a treballar plegats per aconseguir un transport més eficient, sostenible i accessible en àrees industrials.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *