Durant els dies 5, 6 i 7 de juny del 2023, bus4.me ha estat present al UITP Global Public Transport Summit 2023 celebrat a la Fira de Barcelona on es va presentar el sistema de transport a la demanda de la companyia de transports. Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, van estar a un estand de la fira presentant bus4.me a empreses i administracions públiques nacionals i internacionals interessades a implementar la mobilitat a la demanda.

Durant aquests dos dies s’ha pogut explicar com la implantació i la gestió del transport a la demanda amb bus4.me, pot ajudar a aconseguir una mobilitat més neta, ràpida i eficient. D’aquesta manera s’ha exposat el cas d’èxit d’ElMeuBus DX al Polígon Industrial de Les Comes d’Igualada, implementat amb el sistema de transport a la demanda de bus4.me.

Sota el lema “Bright Light of the City” i durant els quatre dies, els assistents van tenir a la seva disposició un ampli programa de sessions al Congrés i també amb una Exposició de productes i serveis amb les darreres innovacions de mobilitat. Es van organitzar 85 conferències de diferents temàtiques relatives al transport i amb més de 335 expositors de tot el món.