Bus4.me ha participat els dies 20 i 21 de setembre a la fira Greencities & S-Moving celebrada al recinte del FYCMA de Màlaga, on s’ha presentat bus4.me el projecte de mobilitat sensible a la demanda de la companyia de transports. Carme Pros, CEO del GrupTG DX i de bus4.me, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, han estat presents en un estand a la zona de Startups on han pogut conversar amb empreses i administracions públiques interessades a implementar la mobilitat a la demanda.

Daniel Garcia i Tarrazona, també va presentar el sistema de bus4.me a la sessió del Elevator Pitch ‘Start-ups’ on s’ha tractat diversos casos d’èxit posats en marxa per donar resposta a les necessitats actuals dels municipis.

bus4.me ja s’ha implementat amb èxit a Catalunya. Actualment s’utilitza en línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat a Catalunya com TGO DX o MasatsTG DX, que ja l’apliquen per gestionar el servei de transport a la demanda.

Més informació sobre bus4.me

bus4.me és un sistema ideal per obrir noves vies de negoci, amb línies enfocades a millorar la mobilitat col·lectiva en àrees amb baixa densitat de població. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat. Permet crear línies d’autobús amb recorreguts i horaris establerts, però que tan sols circulen si algú reserva el servei prèviament, a través d’una web o d’una l’aplicació. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges. Si no hi ha reserves en algunes parades, el trajecte s’escurça. Amb bus4.me, hi ha menys congestió a les hores punta, es redueix la contaminació atmosfèrica i acústica i es millora la comoditat dels desplaçaments.