Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, han viatjat a Viena on han participat en la fira World Passenger Festival, celebrat al Messe Wien Exhibition Congress Center de la mateixa ciutat

El World Passenger Festival, celebrat els dies 4 i 5 d’octubre, és un esdeveniment internacional que reuneix operadors de transport públic per debatre la transformació en la mobilitat. Enguany se centra en tecnologies, estratègies i oportunitats per promoure l’ús del transport públic i compartit, abordant temes com ara viatges sostenibles, mobilitat integrada, experiència del client i digitalització.

bus4.me ja s’ha implementat amb èxit a Catalunya. Actualment, s’utilitza en línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat a Catalunya com TGO DX o MasatsTG DX, que ja l’apliquen per gestionar el servei de transport a la demanda.

Més informació sobre bus4.me

bus4.me és un sistema ideal per obrir noves vies de negoci, amb línies enfocades a millorar la mobilitat col·lectiva en àrees amb baixa densitat de població. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat. Permet crear línies d’autobús amb recorreguts i horaris establerts, però que tan sols circulen si algú reserva el servei prèviament, a través d’una web o d’una l’aplicació. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges. Si no hi ha reserves en algunes parades, el trajecte s’escurça. Amb bus4.me, hi ha menys congestió a les hores punta, es redueix la contaminació atmosfèrica i acústica i es millora la comoditat dels desplaçaments.